Agenda derden

Hieronder vindt u bijeenkomsten georganiseerd door andere partijen dan het Steunpunt mbo, die interessant zijn voor onze doelgroep. 

Kijk voor meer bijeenkomsten op www.onderwijsagenda.nl.

 


 

22 september: studiedag Mbo Taalacademie

De Mbo Taalacademie bestaat 10 jaar! Deze feestelijke studiedag voor mbo-taaldocenten staat daarom in het teken van de 'taal van de toekomst'. Spreken wij die nog? Er zijn vier plenaire sprekers en twee workshoprondes. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.


 

30 november: conferentie 'Kansrijk schakelen tussen vmbo en mbo'

Op 30 november 2017 organiseren Sardes en Actis de landelijke vmbo-mbo-conferentie 'Kansrijk schakelen tussen vmbo en mbo'. Docenten, teamleiders, directieleden en andere professionals uit het veld ontmoeten elkaar om na te denken over schakelen tussen vmbo en mbo. Doel is samen op zoek te gaan naar de verbindende krachten tussen vmbo en mbo en hoe deze dan verder vorm te geven. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.


14 december: rekenevenement voor docenten vo en mbo

SLBdiensten en Slim!NL organiseren op 14 december een evenement over rekenen en wiskunde in het onderwijs. Verschillende sprekers van ECRW, Studyflow en Muiswerk zullen hier hun expertise delen met de aanwezigen. Hierin is veel ruimte voor interactie. Het doel van de bijeenkomst is om reken- en wiskundedocenten uit het vo en mbo te informeren en samen actuele vraagstukken te bespreken. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden voor het evenement.