Agenda derden

Hieronder vindt u bijeenkomsten georganiseerd door andere partijen dan het Steunpunt mbo, die interessant zijn voor onze doelgroep. 

Kijk voor meer bijeenkomsten op www.onderwijsagenda.nl.

 


 

30 november: conferentie 'Kansrijk schakelen tussen vmbo en mbo'

Op 30 november 2017 organiseren Sardes en Actis de landelijke vmbo-mbo-conferentie 'Kansrijk schakelen tussen vmbo en mbo'. Docenten, teamleiders, directieleden en andere professionals uit het veld ontmoeten elkaar om na te denken over schakelen tussen vmbo en mbo. Doel is samen op zoek te gaan naar de verbindende krachten tussen vmbo en mbo en hoe deze dan verder vorm te geven. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.


30 november: Beter voor de klas-dag

Hoe motiveer je studenten om te leren rekenen en de taal aan te leren? Hoe pak je dit aan in de praktijk en wat wordt er gedaan binnen de digitale leermiddelen aan motivatie? Op 30 november organiseert Malmberg de Beter voor de klas-dag waarin het thema motivatie centraal staat. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden. Deelname is gratis.


 

14 december: rekenevenement voor docenten vo en mbo

SLBdiensten en Slim!NL organiseren op 14 december een evenement over rekenen en wiskunde in het onderwijs. Verschillende sprekers van ECRW, Studyflow en Muiswerk zullen hier hun expertise delen met de aanwezigen. Hierin is veel ruimte voor interactie. Het doel van de bijeenkomst is om reken- en wiskundedocenten uit het vo en mbo te informeren en samen actuele vraagstukken te bespreken. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden voor het evenement.