Gezocht op verkeersschool Tilburg

rijschool Tilburg

Een half jaar geleden begon het rijlessen voor mij. Ik ben op het internet gaan zoeken naar goede rijscholen en kwam vervolgens bij Rijschool Tilburg 013 terecht toen ik onder “verkeersschool Tilburg” zocht. Dit komt omdat zij een professionele website heeft, normale prijzen hanteert en een hoge slagingspercentage heeft. Steeds meer leerlingen letten op het slagingspercentage, omdat niemand zin heeft om 5 examen aan te vragen. Dit kost veel geld, dus kan je beter een goede rijinstructeur hebben!

Ervaring

verkeersschool Tilburg

Mijn lessen verliepen uitstekend. Veel handelingen had ik snel onder de knie, alleen het kijken kon beter. Na 30 lessen had ik hem allemaal goed onder de knie en ben ik op examen gegaan. Tijdens het examen verliepen alle handelingen perfect. De opdrachten werden goed uitgevoerd en dat werd beloond met een rijbewijs!

Fantastisch bedrijf

Voor het behalen van mijn rijbewijs ben ik verkeersschool Tilburg enorm dankbaar! Wie weet had ik veel meer lessen nodig gehad bij een andere rijschool of was ik 5 keer gezakt. Ik wil mensen daarom ook echt adviseren om contact op te nemen met Sabrina van Rijschool Tilburg 013. Je kan het bedrijf telefonisch en per mail bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *