Geen categorie

Populairste vrouwenschoenen van het jaar 2020

Vrouwen en schoenen is een combinatie die niet zonder elkaar kunnen. Ga maar eens na hoeveel schoenen de vrouwen in jouw omgeving wel niet hebben. Waarschijnlijk tientallen schoenen die allemaal worden gedragen in combinatie met nieuwe stijlen en kleuren. Zo hebben vrouwen vaak voor ieder setje kleding wel een paar schoenen paraat staan. Maar welke merken zijn nu het populairst onder de vrouwen? Lees gerust even door dan vertellen we je precies welke merken dat zijn.

Nike

Het merk Nike is toch wel een van de populairste schoenen onder de dames. Je ziet wel dat dit merk nog vele malen populairder is bij de mannen maar het wint wel populariteit onder de vrouwen. Dat komt omdat vrouwen zich ook vaker laten zien in sportkleding waardoor Nike’s hier perfect bij aansluiten. Mede daarom wordt Nike ook steeds vaker gedragen.

Via Vai

Dit is een merk dat immens populair is onder vrouwen ouder dan 30 jaar. Via Vai is best een hip merk waardoor ze eigenlijk ook best bij vrouwen onder de 30 jaar gedragen kunnen worden. Maar toch is het voor sommige vrouwen nog even wennen. Via Vai is een Nederlands merk maar typeert zich door de Italiaanse uitstraling en prachtige materialen die gebruikt worden. Van enkellaarsjes tot aan sneakers, Via Vai heeft het allemaal.

Uggs

Wie kent de wereldberoemde pantoffels en laarsjes van Uggs niet?! Jaren geleden ze werden populairder dan ooit toen iedereen de lekkere warme pantoffels van Uggs wilden hebben. Het werd een waar mode item en je kon eigenlijk niet zonder. Als de winter in aantocht is dan vliegen de Uggs als warme broodjes over de toonbank. Hierdoor zijn ze vaak niet eens aan te slepen. En dit komt tegenwoordig omdat vrouwen ook lekkere warme voeten willen hebben als ze binnen zitten. Ideaal voor de koude wintermaanden.

Dit vind je misschien ook leuk...