Waarom een NLP Practitioner opleiding volgen?

capitalheroes

Toen je begon met rijles was je misschien erg druk in je hoofd bezig om alle regels te onthouden, stappen uit te voeren, de aanwijzingen te verwerken en kijken wat er gebeurde. Nu, een paar jaar later, gaat dit volledig automatisch en kun je rijden met je ogen dicht. Spreekwoordelijk dan. 

drie verschillende NLP opleidingen

Met het leren van NLP is dit niet anders. Wanneer je wil beginnen met NLP is het belangrijk om te weten dat er drie opleidingen zijn die je kunt volgen. Iedereen begint met een opleiding NLP Practitioner. Wanneer je deze met goed gevolg afsluit kun je doorstromen naar de NLP Master practitioner opleiding. Wil je daarna aan de slag om anderen te helpen kun je de NLP Coach opleiding volgen

Je gaat NLP leren omdat je jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen en om te ontdekken hoe jouw brein het meest effectief werkt waardoor je beter kunt communiceren met jezelf en anderen en je jezelf steeds beter kunt leren voelen.

capitalheroes

NLP Practitioner

De NLP practitioner opleiding is ontwikkeld voor iedereen die wil starten met persoonlijk leiderschap. Deze opleiding is voor (bijna) iedereen toegankelijk en met name zij die nog niet eerder een NLP Practitioner certificaat hebben behaald. In deze opleiding leer je NLP toepassen.

NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner opleiding is de het vervolg op de NLP Practitioner opleiding en is alleen toegankelijk voor mensen met een NLP Practitioner certificaat. In deze opleiding bouw je voort op de vaardigheden die je eerder hebt opgedaan. In deze opleiding leer je NLP begrijpen en maak je het van jou.

NLP Coach

De NLP Coach opleiding is er voor hen die professioneel NLP Coach willen worden. Deze opleiding is alleen toegankelijk voor mensen met een NLP Practitioner én NLP Master Practitioner certificaat. In deze opleiding leer je NLP toe te passen in de persoonlijke leefomgeving van anderen: coachees.

Het grootste verschil tussen een NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleiding is het niveau waarop je leert. Een NLP Practitioner opleiding gaat over het aanleren van basisvaardigheden van NLP en die – als losse bouwstenen – leren toepassen op jezelf voor direct resultaat. Na het volgen van een NLP Practitioner opleiding ben je bewust bekwaam in het toepassen van NLP op jezelf onder alle omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *